Färdig

Nu var det färdigvallat för den här gången. Imorgon är det Vasaloppet, men jag ska inte åka. Istället har jag jobbat med vallning i nästan 1½ vecka.

Igår blev det ingenting vallat och knappt idag heller. Idag blev det 14 par då folk anser att de kan valla själv. Det är inte så konstigt då det är väldigt lättvallat inför imorgon.

Efter vallningen igår blev det en sväng ner på "tältet". Blev en trevlig och kul kväll.

Imorgon blir det till att kika på starten framför tvn och sen efter några timmar ut och kolla på målgången. Har ju rätt nära till upploppet;)

Åter vid vallabordet

Efter 2 dagars vila från vallningen var det då dags igen. Men idag blev det en mjukstart med endast 6 par, plus några på sidan om utan betalning. Men blev bjuden på både lunch och kvällsmat idag, så det var nice.

Var nere i tältet under stafetten då jag skulle anmäla några klubbkompisar till Skejtvasan imorgon. Såg inte mycket av de 2 första sträckorna, men sen var jag klistrad framför tv´n i Vinterstudion. De har en egen monter nere i Mässtältet.

Nu ska jag sova och imorgon blir det ett skejtpass i det utlovade glassar-vädret. Ska väl kika på skejtvasan är det tänkt. Sen blir det återigen vallning inför Vasaloppet.

Skidor för hela slanten

Tog mig en väl förtjänt sovmorgon idag. Så klev upp vid 10 tiden och sen var det sprint-stafett på skid-VM. Blev ju ytterligare ett silver idag för Sverige, men lite klent kört av herrarna som slutade 6:a. Under semifinalerna fixade jag så att jag kan skriva tentan nästa vecka i Byggmateriallära här i Mora så jag slipper åka till Borlänge.

Efter skidåkningen på tv blev det skidåkning i Vasaloppspåret med Edvin. Vi drog iväg på skateskidorna från Hemus mot Eldris, Läde och nästan till Hökberg. Riktigt fint idag, en hård skatebädd och sol. Så dunkade på med lite impulser. Gick att köra riktigt fort idag, vilket var skönt!

Men det har inte bara varit skidor som jag skrev i rubriken. Nu ligger jag i sängen och letar jobb samtidigt som jag har ett öga på hockeymatchen på tv.

Update

Nu har det varit dåligt med bloggande sedan Kina-resan. Men har inte haft tid och ork med bloggen, har lagt fokus på träning, tävling och plugg.

Men nu ska jag göra ett nytt ryck med bloggen och försöka updatera varje dag igen.

Nu är det Vasaloppsveckan som gäller i Mora, allt annat är ute. Jag har vallat från torsdag till måndag kväll. Så idag är första lediga dagen. Har vallat närmare 100 par skidor än så länge.
Idag var det HalvVasan som gällde, jag tävlade inte idag. Men åkte från Oxberg till Hökberg på den banan HavVasan går, så blev ett pass på 26 km. Sen hoppade jag av i Hökberg som sagt där Linus och Oliver stod och väntade på Carola som körde 45:an idag.  Grattis Brynte till segern idag!

Tillbaka i Mora gick jag ner till Vasaloppstätet, har knapp hunnit varit in där tidigare i år. Väl där inne fick jag en ny sponsor, V-STÄLLET. Var ett nytt vallaställ som jag inte sett tidigare. Väldig lätt och smidig konstruktion som man fäster på ett vanligt bord som är längre än 120 cm.

Ikväll har jag bara slappat efter några hårda valladagar och ätit en semla.

RSS 2.0