KM-bana

Bestämde mig för att åka hem från Mora till Hällerfors idag. Så ja kom hem någongång mellan 17.00-17.30. Då var det bara att byta om för idag var det KM på bana, 10 000 meter i 30 graders värme och stekande sol.
Efter att inte ha tränat sen i söndags slutade det med en 3:e plats totalt men som klubbmästare i klassen. Så nu är man klubbmästare i seniorklassen, känns fint.

Med tanke på värmen var det ett segt lopp som inleddes med linne och avslutades i baröverkropp och ett antal vattenmuggar över huvudet. Men jag rådde inte på Anders idag heller, så nu leder han med 2-1. Men eftersom han inte springer för Hällefors snuvade han mig inte på guldet.

Efter tävlingen drog vi iväg ett gäng löpare och badade i Kaffesumpen, var skönt att få svalka av sig efteråt. Passade även på att ställa mig på vågen när jag kom hem från badet, av den anledning att jag var intresserad av och se om jag hade tappat någon vikt under tävlingen. Vägde mig innan utan anledning, så tänkte de var kul att kolla upp. Så på 10 000 meters löpning på en tid runt 37,30 hade jag tappat 2 kilo! Men nu när jag gick och la mig var jag tillbaka på samma matchvikt som innan. Undra om man tappade en del vätska?

RSS 2.0