Slaget om Siljan

Idag är det inte vilken onsdag som helst, utan idag är det dags för säsongens första daladerby. Det är någonting speciellt i luften en sån här dag, från det att man vaknar på morgonen så infinner det sig en speciell känsla.

Under dagen fram tills nu har jag inte gjort så jättemycket, men har iallafall hunnit med att blöda näsblod två gånger. Det är ungefär vad jag presterat. Men ikväll, då ska det presteras på ståplats från min sida och på isen från lagets sida.


En dag på jobbet

Idag var det dags för ytterligare en dag på jobbet. Jag började vid 9:30 idag och då hade vi teammöte och när det var slut vid 12-tiden så satte jag mig inne på kontoret och fixade färdigt mina uppgifter som ska va klara på onsdag. Så nu är jag ledig fram till på torsdag vilket är skönt. Riktigt nice att kunna styra sina arbetstider som det passar och man känner. Inte så att jag måste jobba varje dag, utan jag kan jobba 2 dagar och sen vara ledig resten av veckan. Helt grymt när jag kommer igång med träningen igen och tävlingssäsongen börjar med de långa resorna.

Eftermiddagen har inte varit så speciellt händelserik från det att jag kom hem från jobbet vid 13:30. Skönt att bara slappa ibland. Men nu de senaste veckorna har det blivit allt för mycket slappande, men vad ska jag göra när jag inte kan träna? Svårt att veta vad man ska göra under den tiden man får när man är van vid att träna om dagarna. Vad gör allt folk på sin fritid som inte tränar?!

Nu blir det sängen och några sidor i boken innan jag stämplar ut för idag. Sovmorgon imorrn:)


Imorrn är det dags för säsongens första daladerby, Slaget om Siljan!


http://www.youtube.com/watch?v=vbOqvhJsSc4


Dubbelfel

Det var vad jag lyckades bidra med i dagens tennismatch mot Mattias. Som ni förstår så vinner man ju inte en tennismatch på antalet dubbelfel. Så det är bara att bryta ihop och komma igen som Elofsson sa. Nej då, så tung var inte förlusten. Men det fanns lite positivt i dagens match, när jag väl satt min förstaserve så var den otagbar nästan varje gång, inte många returer från Mattias som satt i banan då. Lyckades få in något schysst serve-ess.

Efter tennisen blev det några timmar på jobbet och under kvällen har jag mest slappat och kikat på tv. Funderar på när jag ska få tid för mitt astmatest på sjukhuset. De sa att de skulle snabba på det när jag var där, det var för 1½ vecka sen. Undra hur länge man får vänta om de inte ser till att snabba på det? Kanske är samma väntetid som för en höftledsoperation.


Snöpremiär

Idag var det äntligen den dagen jag väntat på sen snön försvann i våras, säsongens första skidpass. Jag och Mattias (en arbetskamrat) var upp till Idre över dagen där de lagt ut en slinga på ca 2 km med konstsnö. Riktigt fint för att vara sparad snö sen förra säsongen. När vi kom dit var spåren stenhårda, nästan isiga. Så efter några varv på spåret med sladdkurvor var inte fästet det bästa. Men åndå skönt att få åka lite skiis igen! Nice väder gjorde ju inte saken sämre.

Vad det gäller kroppen verkar det inte som skiten i kroppen vill släppa och jag kände mig inte alls pigg idag. Känns som jag har någonting som trycker i bröstet så fort pulsen stiger lite. Svaren på testerna jag gjorde förra veckan var positiva, alltså inge myckoplasma. Men segt att inte veta vad som är fel i kroppen. Nästa steg är att kolla om jag har astma och det är den som gör att jag hostar och inte kan träna.

Det här var första träningspassen, om man bortser från 1 timme badminton i tisdag, sedan Lidingöloppet som gick åt skogen för min del. Vad det gäller själva skidåkningen bortsett från kroppen så kändes tekniken riktigt bra. Så det var iallafall lite positivt i bedrövelsen över att inte kunna träna efter ordning.

Men frågan är vad det blir av den här sässen nu när jag inte kan träna som jag vill. Men jag har fan inte kastat in handduken än! Men jag kanske får sikta på att vara helt back in business efter jul. Känns som att tävlingspremiären om 3 veckor står alldeles bakom knuten och väntar, men just nu känns den väldigt långt bort för egen del.


     

Lite bilder från dagen






RSS 2.0